12 noiembrie. Atunci este Black Friday la eMAG

A venit comunicatul oficial, nu este o bănuială. 12 noiembrie 2021, dimineață, Black Friday și refresh obsesiv la site-uri. Nu știu de ce pe 12 și nu pe 19 noiembrie, cum mă așteptam. Poate sunt probleme de aprovizionare, poate se așteaptă la număr record de comenzi ce vor trebui livrate până în decembrie. A încetat de mult însă să-mi pese despre motivele din spatele alegerii zilei de BF, din partea mea poate să fie și în august, câtă vreme găsesc o mașină de spălat mișto la preț bun (targetul meu pentru […] Articolul 12 noiembrie. Atunci este Black Friday la eMAG a apărut pe nwradu blog.

12 noiembrie. Atunci este Black Friday la eMAG

A venit comunicatul oficial, nu este o bănuială. 12 noiembrie 2021, dimineață, Black Friday și refresh obsesiv la site-uri.

Nu știu de ce pe 12 și nu pe 19 noiembrie, cum mă așteptam. Poate sunt probleme de aprovizionare, poate se așteaptă la număr record de comenzi ce vor trebui livrate până în decembrie. A încetat de mult însă să-mi pese despre motivele din spatele alegerii zilei de BF, din partea mea poate să fie și în august, câtă vreme găsesc o mașină de spălat mișto la preț bun (targetul meu pentru acest an).

Sunt curios însă dacă această devansare cu o săptămână va pune presiune pe alți comercianți. Poate că nu toți vor putea face BF tot pe 12 noiembrie. Așteptați-vă deci la Black Friday Mic și pe 20 noiembrie, zic eu.

Articolul 12 noiembrie. Atunci este Black Friday la eMAG a apărut pe nwradu blog.

Original article: 12 noiembrie. Atunci este Black Friday la eMAG.