Acum puteți lua un smartwatch Louis Vuitton de 4000 de dolari

Și eu care credeam că am dat cam mult 1.500 de lei pe un smartwatch #cudetoate. Louis Vuitton a lansat unul care începe de la 3.450 de dolari și urcă la 4.150 de dolari pentru varianta cu carcasă negru mat. Tambour Horizon Lights Up se numește ceasul. Trebuie să recunosc că arată bine—în stilul Louis Vuitton—și are și hardware mai bun decât mă așteptam. Ecranul pare rotunjit pe laterale, dar acele simboluri clasice LV sunt de fapt led-uri individuale, 24 la număr, și par să se aprindă în diverse culori ca […] Articolul Acum puteți lua un smartwatch Louis Vuitton de 4000 de dolari a apărut pe nwradu blog.

Acum puteți lua un smartwatch Louis Vuitton de 4000 de dolari

Și eu care credeam că am dat cam mult 1.500 de lei pe un smartwatch #cudetoate. Louis Vuitton a lansat unul care începe de la 3.450 de dolari și urcă la 4.150 de dolari pentru varianta cu carcasă negru mat.

Tambour Horizon Lights Up se numește ceasul. Trebuie să recunosc că arată bine—în stilul Louis Vuitton—și are și hardware mai bun decât mă așteptam. Ecranul pare rotunjit pe laterale, dar acele simboluri clasice LV sunt de fapt led-uri individuale, 24 la număr, și par să se aprindă în diverse culori ca să se vadă că ți-ai permis ceas de ceas.

Ceasul are 44 mm. Ecranul în sine este un AMOLED de 1,2 inci și rezoluție bună, acoperit cu safir artificial pe față și pe spate. Procesorul este un Snapdragon Wear 4100 cu 1 GB RAM și 8 GB stocare internă, are și senzor de ritm cardiac și microfon la bord.

Partea ciudată sunt două: nu are WearOS, ci un sistem propriu de operare, ceea ce este dezamăgitor; apoi bateria ține o zi în condiții normale. Nici măcar două zile? Bănuiesc că soluția este să cumperi de fapt două sau trei astfel de ceasuri și să-l porți pe următorul cât timp altul este la încărcat. Ar costa vreo 12.000 de dolari, dar pare cea mai simplă soluție.

Articolul Acum puteți lua un smartwatch Louis Vuitton de 4000 de dolari a apărut pe nwradu blog.

Original article: Acum puteți lua un smartwatch Louis Vuitton de 4000 de dolari.