Articole interesante de citit astăzi – 14 noiembrie 2021

Un hotel plutitor din Australia stă abandonat în Coreea de Nord. Hotelul a fost construit cu costuri mari pentru ancorarea în zona recifului de corali din Australia, dar n-a avut succes. Foarte mișto povestea sa și cum a ajuns în Coreea. Unii oameni încearcă să elimine vaccinul anti-covid. Au fost vaccinați obligatoriu, așa că încearcă diverse băi care ar anula efectele vaccinului și ar scoate nanoroboții din corpul lor. Studiu: Oameni de știință explică de ce femeilor nu le e frig când ies noaptea la distracție sumar îmbrăcate, deși e frig. […] Articolul Articole interesante de citit astăzi – 14 noiembrie 2021 a apărut pe nwradu blog.

Articole interesante de citit astăzi – 14 noiembrie 2021

Un hotel plutitor din Australia stă abandonat în Coreea de Nord. Hotelul a fost construit cu costuri mari pentru ancorarea în zona recifului de corali din Australia, dar n-a avut succes. Foarte mișto povestea sa și cum a ajuns în Coreea.

Unii oameni încearcă să elimine vaccinul anti-covid. Au fost vaccinați obligatoriu, așa că încearcă diverse băi care ar anula efectele vaccinului și ar scoate nanoroboții din corpul lor.

Studiu: Oameni de știință explică de ce femeilor nu le e frig când ies noaptea la distracție sumar îmbrăcate, deși e frig. Acesta este titlul original. Articolul este la fel de amuzant și inedit și fără vreo concluzie. Sunt curios dacă l-a aprobat cineva înainte de a fi publicat.

Portugalia interzice șefilor să trimită SMS-uri și emailuri angajaților după program. Foarte bine, așa ar trebui să fie peste tot. Mobilele trebuie să facă munca mai ușoară, nu să o mute și în afara orelor de program.

Care-i scandalul cu migranții de la granița Belarus cu Polonia. Cea mai nouă înfruntare dictator-UE.

În criza transporturilor, micii comercianți pierd. Marile lanțuri își permit să închirieze vapoare sau avioane proprii. Micii comercianți așteaptă după cele blocate prin porturi sau după eliberearea unor vapoare.

Kayla Barron este a 601-a persoană care zboară în spațiu. Atâția oameni diferiți au fost până acum în spațiu în toată istoria zborurilor: 601.

Contul acesta de cocktailuri este de urmărit.

Britney Spears a ieșit de sub tutelă. Era o situație ridicolă, de altfel.

American Heart Association recomandă uleiurile de măsline și de floarea soarelui. Dacă trebuie pus ulei, desigur.

8 insule polineziene care merită vizitate. Chiar eram curios de un astfel de top. Deseori mă găsesc în fața alegerii de a merge în Polinezia, dar nu știu unde.

Bijuterii ale casei imperiale a Rusiei vor fi vândute  la licitație.

Ceasuri de vedete în această săptămână.

Paris Hilton s-a căsătorit. She feels blessed.

O adeverință românească de vaccinare de la 1863. Sunt mereu fascinat la astfel de texte să observ ce mult s-a schimbat limba română.

Astăzi, la Valencia, Valentino Rossi ia startul în ultima sa cursă din MotoGP. Diseară este și Formula 1, la Interlagos.

Articolul Articole interesante de citit astăzi – 14 noiembrie 2021 a apărut pe nwradu blog.

Original article: Articole interesante de citit astăzi – 14 noiembrie 2021.