Articole interesante de citit astăzi – 24 octombrie 2021

Mamă de 3 copii face un test ADN și descoperă că nu sunt copiii ei. Statul o acuză că i-a furat, că este o impostoare. Ea știa că sunt ai ei. S-a găsit o cauză medicală extrem de rară în care este propriul ei geamăn, are sângele unei persoane și țesuturile altei persoane. Despre armele cu gloanțe oarbe folosite în filme și cum pot fi ele în continuare periculoase. Asta după ce Alec Baldwin a ucis pe cineva la filmări, folosind o astfel de armă, dar au mai murit și alții […] Articolul Articole interesante de citit astăzi – 24 octombrie 2021 a apărut pe nwradu blog.

Articole interesante de citit astăzi – 24 octombrie 2021

Mamă de 3 copii face un test ADN și descoperă că nu sunt copiii ei. Statul o acuză că i-a furat, că este o impostoare. Ea știa că sunt ai ei. S-a găsit o cauză medicală extrem de rară în care este propriul ei geamăn, are sângele unei persoane și țesuturile altei persoane.

Despre armele cu gloanțe oarbe folosite în filme și cum pot fi ele în continuare periculoase. Asta după ce Alec Baldwin a ucis pe cineva la filmări, folosind o astfel de armă, dar au mai murit și alții în anii anteriori de la arme false.

Luxemburg este prima țară europeană ce legalizează cultivarea și consumul de cannabis. Foarte bine, la mai multe.

Crematoriul din București are mult de muncă. Durează 5 zile de la depunerea cererii până la incinerare în această perioadă. India, cândva exemplu de așa nu, a băgat 1 miliard de doze până acum și are peste 50% din populație vaccinată. Peste 115.000 de angajați din sistemul sanitar au murit în lume din ianuarie 2020 până în mai 2021.

Soldații descriu cum este să-ți explodeze o bombă nucleară în vecinătate. Se folosește cam mult termenul de raze X pe acolo. În realitate este doar lumina puternică ce trece prin țesuturi, că ochii noștri nu văd raze X nici după expunerea la 10 bombe.

Fotografia câștigătoare la Siena Photo Awards 2021 este dură. Considerați-vă avertizați înainte să o deschideți. Ăsta este efectul războiului și al gazelor folosite ilegal împotriva populației. Sunt fotografii bune în toate categoriile concursului.

Un clip filmat cu iPhone 13 Pro. Ce este foarte interesant la el este modul în care fac “efecte speciale” prin metode fizice. Treaba cu fantoma filmată prin folie cu un alt actor m-a dat pe spate, îți trebuie multă imaginație și experiență în cinematografie ca să te gândești la astfel de soluții:

Un cuplu a folosit cenușa lui Charles Manson pentru a-și tatua chipul său pe corp. Pentru că unii oameni sunt foarte ciudați.

Americanii au făcut o listă lungă de vinovați pentru distrugerea navei Bonhomme Richard. Inclusiv amiralul care comanda flota respectivă este considerat vinovat pentru că nu a verificat dacă navele sale sunt în stare bună și echipajele își fac treaba.

Backlog de sute de nave cargo la intrarea în porturile Los Angeles și Long Beach. Încep și eu să cred că vor fi probleme de aprovizionare de BF și Crăciun. Aceleași vapoare trebuie să aducă marfă și spre zona noastră, la o adică.

Washington State și-a concediat antrenorul de fotbal american pentru că a refuzat vaccinarea. Avea salariu de 3,1 milioane de dolari.

O casă foarte mișto, un fel de farmhouse modern cu inspirație japoneză. Cumva au cărat și o piatră de câteva tone pentru a o transforma în chiuvetă:

Ou copt în avocado!

Treabă bine făcută.

Cristale cu uraniu lucind în lumină ultravioletă. Câteva explicații pe aici.

Consilierii PNL s-au înfipt bine în programul Anghel Saligny. Cu ce-i diferit de reportajul Recorder de acum vreo 2 ani despre cum făcea PSD același lucru?

Lana del Rey a lansat un album nou. La fel și Duran Duran.

Chiar foarte bine gândit noul Rivian R1T. Uitați-vă la toate spațiile de depozitare, compresorul de aer integrat și alte funcții puse pe mașină:

Formula 1 diseară, la ora 22, din SUA.

Articolul Articole interesante de citit astăzi – 24 octombrie 2021 a apărut pe nwradu blog.

Original article: Articole interesante de citit astăzi – 24 octombrie 2021.