Black Friday la Finestore: cele mai bune oferte și recomandări pentru concursul lor

Finestore a început Black Friday-ul pe 1 noiembrie și ține până pe 15 noiembrie, din ce văd. Găsiți aici cele mai bune oferte și au peste 3.000 de produse cu preț redus suplimentar față de restul ofertelor din an. Cei de la Finestore lucrează acum în două ture la depozit, deci comenzile vor fi livrate foarte prompt, iar curieratul se face de obicei prin Fan Courier. Au pe site și un concurs de Black Friday. Puteți câștiga un iPhone 13 Mini dacă veți cumpăra și minim un produs din lista din […] Articolul Black Friday la Finestore: cele mai bune oferte și recomandări pentru concursul lor a apărut pe nwradu blog.

Black Friday la Finestore: cele mai bune oferte și recomandări pentru concursul lor

Finestore a început Black Friday-ul pe 1 noiembrie și ține până pe 15 noiembrie, din ce văd. Găsiți aici cele mai bune oferte și au peste 3.000 de produse cu preț redus suplimentar față de restul ofertelor din an. Cei de la Finestore lucrează acum în două ture la depozit, deci comenzile vor fi livrate foarte prompt, iar curieratul se face de obicei prin Fan Courier.

Au pe site și un concurs de Black Friday. Puteți câștiga un iPhone 13 Mini dacă veți cumpăra și minim un produs din lista din pagina concursului. Înscrierea se face automat dacă dați o comandă de acest tip.

Dintre produsele cu înscriere în concurs vă pot recomanda trei whisky-uri care mie îmi plac foarte mult:

  1. Cardhu 12 ani – este un whisky clasic, neafumat, gustos. Vine și într-o sticlă frumoasă, cu dop de plută. Varianta cu 2 pahare pe lângă sticlă costă 10 lei în plus, poate o vreți pe aceea.
  2. Talisker 10 ani – unul dintre whisky-urile mele preferate. Este ușor afumat (mie așa mi se pare, dar unii zic că-i mediu afumat), minunat ca arome și miros. Este cel pe care-l recomand de câte ori spune cineva că ar fi curios să încerce un whisky ușor afumat deoarece aroma aceea de fum este subtilă și complementează bine restul aromelor.
  3. Caol Ila 12 ani – whisky-ul meu preferat dintre cele afumate. Pentru mine este best of the best, peste Ardbeg, Lagavulin și altele. Este afumat, dar și mieros și gustos. Caol Ila este unul dintre whisky-urile pe care aș vrea să le am mereu în casă, e genul din care îmi torn un pahar pentru un moment de relaxare. La 160 de lei, este o ofertă bună.

Mai este acolo în listă și Singleton of Dufftown 12 ani la 102 lei. Este un single-malt tot al firmei Johnny Walker. Îi știu povestea, l-au făcut cândva pentru a concura cu Glenfiddich 12 ani, care rupea la vânzări. Le-a ieșit bine, am avut două sticle de-a lungul timpului (deși rețeta se schimbă din când în când), dar avantajul său principal este prețul, este printre cele mai ieftine single-malt-uri de această vârstă. În acest moment, însă, Glenfiddich 12 ani costă cu 2 lei mai puțin decât Singleton.

Reduceri bune sunt și la mărcile pe are Finestore le distribuie direct. De exemplu, Bailey’s Chocolat Luxe costă 60 de lei. The Observatory 20, un whisky scoțian din zona Highlands care a fost maturat 20 de ani în butoaie, costă 120 de lei, imbatabil la preț pentru vârsta sa și, probabil mai important, este foarte bun. Un prosecco San Martino 99 Doc Treviso costă 27,6 lei, iar Bulgarini Lugana alb, un vin cultivat în zona Brescia și care promite note de caise și piersici, costă 48 de lei. Este o ocazie bună să le încercați, având în vedere reducerea de preț.

În ce privește restul ofertelor Finestore, iată câteva băuturi bune la reduceri mari de preț. Pe toate de mai jos le-am băut, îmi plac, le recomand fără nici o reținere:

Ginuri. Bombay Sapphire la 1 litru la 90 de lei. Bulldog 1 litru la 95 de lei. Gordon’s, care-i printre cele mai bine vândute ginuri din lume, dacă nu chiar primul loc (am uitat), costă 60 de lei la litru. Este un preț foarte bun dacă-l vreți pentru gin tonic sau cocktailuri de genul Negroni. June este un gin cu aromă de pere, originar din Franța, care mie mi s-a părut mai bun decât ginurile fructate de la Whitley Neill (și Wild Peach este bun, dar merge vara). Pe de altă parte, Whitley Neill de gutui, care-i cel mai bun din gamă, costă cu 20 de lei mai puțin.

Tanqueray 0,7 costă 62 de lei. Hendrick’s este unul dintre regii domeniului și poate fi o ocazie bună să încercați și gamele lor speciale, poate un Orbium sau Lunar Gin. Monkey 47 este un gin superb, foarte aromatic, dar și scump.

Rom. Bumbu, care-i un rom din Barbados. Dictador 20 de ani, un rom columbian, are preț bun.

Whisky. Glenfiddich 12 ani costă 99 de lei. Rareori coboară sub 100 de lei și de altfel sunt surprins că cei de la Finestore l-au putut reduce atât și acum, având în vedere că băuturile s-au scumpit în ultimii doi ani din diverse cauze. Glenfiddich 15 ani Solera, care-i printre whisky-urile mele preferate, costă 155 de lei, deși la acel preț are ceva concurență cu Balvenie 12 ani, care-i foarte bun și el.

Eagle Rare 10 ani. Pe acesta l-am cumpărat de mai multă vreme și l-am deschis când s-a născut Alice. Este un bourbon foarte bun!

Spumante. Șampania Mumm costă 135 de lei, dacă vreți ceva franțuzesc celebru pentru Revelion sau altă ocazie specială, poate de dat cadou. Dacă vreți ceva pentru Hugo sau cocktailuri, acel prosecco San Martino are preț foarte bun.

Cocktailuri bune. Ce facem noi des pe acasă este Negroni, care-i foarte simplu: o parte gin, o parte Martini roșu, o parte Campari, poate niște coajă de portocală netratată în băutură. Puteți lua întreg “kitul” la reducere acum. Nu contează prea tare ce gin folosiți la acest cocktail, așa că cele mai economice soluții sunt Beefeater de 0,7l sau Gordon’s de 1l. Recent l-am făcut pe acasă cu Beefeater ediția cu aromă de căpșuni și este bun și așa, îi dă un mic twist.

Inedit. Văd că au introdus în site Au Vodka, o vodcă aromată cu fructe și care are culoare intensă. Poate fi un cadou fun sau ceva inedit la o petrecere, atunci când scoateți vodca verde sau albastră. Tot interesant mi se pare și Cubical Kiss, un gin spaniol aromat cu fructe roșii, prezentat într-o sticlă cubică. Kah Anejo Flat este o tequila ținută în butoi minim 2 ani. Îmi place cum arată sticla, poate fi o idee bună de cadou.

Vinuri. Pun direct lista cu vinurile mele recomandate.

Vinuri albeGitana Petit Sophie (pentru mine cel mai bun vin alb din Moldova și din această listă), Lacerta Chardonnay ReservaPetro Vaselo MaletineRecaș Solo QuintaLacerta Muscat Ottonel sec (excelent!).

Vinuri roșiiPetro Vaselo Otarnița (cel mai bun roșu din listă), Avincis GrandifloraLacerta Cabernet Sauvignon & ShirazGitana SaperaviPurcari Freedom BlendPurcari Vinohora roșuOprișor Drăgaica RoșieOprișor SmerenieRoșu de Petro Vaselo (pe acesta l-a băut doar Matilda, dar se jură că-i bun și am încredere în calitățile ei de somelier).

Ce am cumpărat eu. Cubical Mango. Îmi place mango, îmi place ginul, vreau să văd cum este acesta. Un Botanist Islay Dry Gin 22, de dat cadou. Vinuri roșii. Un Gordon’s, Campari la litru și Martini roșu pentru Negroni.

Articolul Black Friday la Finestore: cele mai bune oferte și recomandări pentru concursul lor a apărut pe nwradu blog.

Original article: Black Friday la Finestore: cele mai bune oferte și recomandări pentru concursul lor.