Blue Air operează acum patru avioane Boeing 737 MAX 8 noi

Uite că-mi scăpase treaba asta. Blue Air operează acum patru avioane Boeing 737 MAX 8 noi. Pe ultimele două le-a primit în flotă la început de septembrie. YR-MXC a sosit din Seattle via Islanda pe 2 septembrie și pe 3 septembrie deja zbura București-Bari. YR-MXD a sosit în România pe 9 septembrie și pe 10 septembrie a intrat deja în pâine, primul zbor fiind București-Amsterdam. Primele două, YR-MXA și YR-MXB, au intrat oficial în flotă în aprilie și respectiv iunie 2021. Sunt produse în 2019, dar au stat o vreme pe […] Articolul Blue Air operează acum patru avioane Boeing 737 MAX 8 noi a apărut pe nwradu blog.

Blue Air operează acum patru avioane Boeing 737 MAX 8 noi

Uite că-mi scăpase treaba asta. Blue Air operează acum patru avioane Boeing 737 MAX 8 noi.

Pe ultimele două le-a primit în flotă la început de septembrie. YR-MXC a sosit din Seattle via Islanda pe 2 septembrie și pe 3 septembrie deja zbura București-Bari. YR-MXD a sosit în România pe 9 septembrie și pe 10 septembrie a intrat deja în pâine, primul zbor fiind București-Amsterdam.

Primele două, YR-MXA și YR-MXB, au intrat oficial în flotă în aprilie și respectiv iunie 2021. Sunt produse în 2019, dar au stat o vreme pe bară pentru upgrade-ul de software de la MAX-uri, știți scandalul.

Cu patru avioane 737 MAX în flota Blue Air, poate zbor și eu cândva cu unul. Am fost cam supărat că spre Creta și înapoi n-a fost un MAX. Probabil le țin pentru cursele cu mulți pasageri.

Articolul Blue Air operează acum patru avioane Boeing 737 MAX 8 noi a apărut pe nwradu blog.

Original article: Blue Air operează acum patru avioane Boeing 737 MAX 8 noi.