Buckle Up, Sunny Spring Head

Optimismul nu tine de anotiomp, dar, ma rog, sa-i dam acest credit primaverii. Mai ales ca vine cu cateva vesti vesele de la unul dintre brandurile iubite de absolut toate doamnele si domnisoarele cochete. Si chiar si de domnii care sunt trimisi sa cumpere cadouri sau mici rasfaturi de la Sabon. Tin minte prima data […]

Buckle Up, Sunny Spring Head

Optimismul nu tine de anotiomp, dar, ma rog, sa-i dam acest credit primaverii. Mai ales ca vine cu cateva vesti vesele de la unul dintre brandurile iubite de absolut toate doamnele si domnisoarele cochete. Si chiar si de domnii care sunt trimisi sa cumpere cadouri sau mici rasfaturi de la Sabon.

Tin minte prima data cand m-am mutat in Bucuresti, acum 9 ani de zile si am vazut pentru prima oara un magazin Sabon. Am fost pur si simplu ca Alice in Tara Minunilor, mesmerizata de packaging-ul foarte Provence-Chic. Ulterior cand am si cumparat produsele Sabon am fost multumita si de eficienta lor. Asa ca am ramas fidela anumitor produse in toti acesti ani. Va rog sa ma credeti ca nu o sa gasiti anumite lotiuni de corp, mai bune decat ale lor. 

 

Acum, in 2019, odata cu venirea Primaverii, Sabon a lansat o noua colectie si un packaging super simpatic. Designul noii colecții și-a găsit muzele în arta mozaicului și în frumusețea grădinilor înflorite.

Colecția cuprinde cele mai iubite produse de îngrijire corporală SABON, cu o nouă aromă în ediție limitată – Limy Lavender – creată exclusiv pentru aceasta editie de primavara, alături de accesorii unice pentru locuință, cu linii și contururi desenate în spiritul colecției.

 

 

Si va mai spun ca SABON continuă linia conceptuală a anului prin care arta, în toate formele sale, e principala sursă de inspirație. Cinci artiști români s-au  lăsat  inspiraţi de colecţia primăverii şi ne-au mărturisit ce înseamnă pentru ei exprimarea prin artă. Mi se pare chic si educational cand un brand doreste sa imbine marketingul cu arta sau cultura. Cred ca e o dovada de respect si fason fata de clientii sai. 

Minunatele note de vârf de lămâie proaspătă și bergamotă se împletesc cu aroma de lavandă, pentru a încânta sufletul. În inima parfumului regăsim note revigorante de busuioc și mentă, care se mixeaza armonios cu notele de bază: mosc alb și a portocal, rezultând un parfum proaspăt și viu, deopotrivă energic și relaxant, care captează perfect esența primăverii.

 

 

Colecția Limy Lavender conține produse în ediție specială, atent selecționate, cu un design unic, inspirat de arta mozaicului. Set-urile Limy Lavender surprind esența primăverii în timp ce aromele de paciuli, lavandă și vanilie se împletesc pentru a da naștere unui travel-kit splendid. Ulei de duș, scrub și lapte de corp, săpun solid, aroma de camera, spray pentru textile și lumânări parfumate, în diferite variante de gramaj și ambalaj, sunt acum disponibile în magazine și pe www.sabon.ro.

 

Simpatic, right?