Cei mai COOL BLUGI ai anului 2020

Azi vorbim despre cel mai cool model de blugi pe care îi vom purta în noul an: blugii evazați.  Stilul anilor 60, 70 revine în tendințe cu o piesă vestimentară de mare succes! Mai exact, mă gândesc la o pereche de blugi basic, cu un aer retro sau poate dintr-un denim cu un aspect uzat. Acest model de blugi reprezintă un articol vestimentar versatil, perfect pentru viitoarele noastre ținute chic din anul 2020.  The post Cei mai COOL BLUGI ai anului 2020 appeared first on Iulia Andrei – blog de moda si stil: sfaturi moda & frumusete.

Cei mai COOL BLUGI ai anului 2020

Azi vorbim despre cel mai cool model de blugi pe care îi vom purta în noul an: blugii evazați.

Stilul anilor 60, 70 revine în tendințe cu o piesă vestimentară de mare succes! Mai exact, mă gândesc la o pereche de blugi basic, cu un aer retro sau poate dintr-un denim cu un aspect  ușor uzat. Acest model de blugi reprezintă un articol vestimentar versatil, perfect pentru viitoarele noastre ținute chic din anul 2020.

Totodată, acest croi este, din punctul meu de vedere, unul care complimentează o gamă vastă de siluete. Purtați cu o pereche de pantofi cu platformă, au puterea de a înălța vizual și de a alungi picioarele. Datorită croiului ușor evazat în partea de jos, aceștia alungesc și subțiază vizual silueta purtătoarei.

Cei mai COOL BLUGI ai anului 2020_Iulia Andrei

Photo from: https://glowsly.com/

Cum purtăm acest model de blugi evazați?

 

Casual: Pentru un outfit casual, îi văd purtați cu un T-Shirt alb, basic, o pereche de teniși cu platformă și un cardigan supradimensionat. Pentru zilele geroase, blugii evazați arată bine și cu o maletă neagră, puffer jacket și bocani.

Office: Pentru un outfit office, putem să îi purtăm cu un sacou în carouri, o cămașă albă și stilettos.

Elegant: Pentru un outfit ceva mai elegant, sandale și un top din mătase, poate adaugăm o pereche de cercei statement și suntem gata.

Partea frumoasă e că se pot purta în o multitudine de feluri și combinații, fiind o piesă de bază în garderoba.

Adevărul este că la un prim auz al acestei vești – că se poartă din nou pantalonii evazați – nu am fost neaparat cea mai încântată – până când am probat un model și m-am îndrăgostit! Însă, dacă nu sunteți siguri de această alegere, recomandarea mea este să probați o pereche, două, trei… nu e treabă ușoară să găsești jeansii perfecți, însă odată găsiți, devin prieteni de nădejde pentru o perioadă lungă de timp (dacă sunt de calitate, desigur).

Mai mult decât atât, vă recomand să mergeți în magazine și să-i probați. Sunt fana shopping-ului online, însă atunci când vine vorba despre un model nou de blugi, consider că este esențial să îi încercăm, să vedem cum ne vin, cum se simțim în ei… e greu să alegi un model nou de blugi, care să ți se potrivească, doar din fotografii.

Totuși, în caz că știți deja ce model și mărime vi se potrivește, vă las niște links cu modele frumoase de blugi evazați.

Aici Aici Aici

Love,

Iulia A.

The post Cei mai COOL BLUGI ai anului 2020 appeared first on Iulia Andrei – blog de moda si stil: sfaturi moda & frumusete.