Cum vi se pare Dacia Jogger?

Mie mi se pare Dacia Lodgy sub alt nume. Am văzut ieri un Lodgy în oraș. Zici că-i un Jogger mai frust, mai colțuros. Practic asta s-a întâmplat. Cei de la Dacia au unit un Lodgy cu un Logan MCV și a rezultat o mașină de maxim 7 persoane, cu aspect mai înalt forțat inclusiv vizual prin aripile ceva mai potente. Se îngrijora lumea degeaba că nu se va mai produce Logan MCV sau Lodgy. De fapt urma să aibă alt nume. Nu că ar fi ceva rău, desigur. Sunt sigur […] Articolul Cum vi se pare Dacia Jogger? a apărut pe nwradu blog.

Cum vi se pare Dacia Jogger?

Mie mi se pare Dacia Lodgy sub alt nume. Am văzut ieri un Lodgy în oraș. Zici că-i un Jogger mai frust, mai colțuros.

Practic asta s-a întâmplat. Cei de la Dacia au unit un Lodgy cu un Logan MCV și a rezultat o mașină de maxim 7 persoane, cu aspect mai înalt forțat inclusiv vizual prin aripile ceva mai potente. Se îngrijora lumea degeaba că nu se va mai produce Logan MCV sau Lodgy. De fapt urma să aibă alt nume.

Nu că ar fi ceva rău, desigur. Sunt sigur că se va vinde bine, e genul de mașină pe care oamenii cu mai mulți copii o preferă în străinătate, ba poate merge și pe segmentul comercial, că poți căra niște scule în spate. În România, însă, nu cred că vom vedea multe pe șosele.

Comenzile se deschid în noiembrie 2021, livrările încep în februarie 2022. Va fi disponibilă întâi cu motor TCe 110 și ECO-G 100 (care folosește GPL și benzină). În 2023 va sosi și un motor hibrid. Atunci va fi un model avantajos și în România, cu ajutorul unui ecobonus de hibride.

Articolul Cum vi se pare Dacia Jogger? a apărut pe nwradu blog.

Original article: Cum vi se pare Dacia Jogger?.