eMAG extinde perioada de testare Genius la 3 luni și acoperă toate reședințele de județ și alte 353 de localități

Vedeți că eMAG a modificat perioada de încercare gratuită pentru serviciul Genius: acum a fost extinsă la 7 comenzi ce se pot efectua într-un interval de 3 luni. Până acum era doar o lună de testare. Calculul lor este simplu: din 7 comenzi practic recuperezi costul Genius pe un an. Așa că vi le oferă gratis cu această ocazie ca să vedeți cât de rapid ați putea recupera acest cost și apoi să treceți pe profit cu un an întreg de Genius. Este un moment bun să încercați serviciul, găsiți aici […] Articolul eMAG extinde perioada de testare Genius la 3 luni și acoperă toate reședințele de județ și alte 353 de localități a apărut pe nwradu blog.

eMAG extinde perioada de testare Genius la 3 luni și acoperă toate reședințele de județ și alte 353 de localități

Vedeți că eMAG a modificat perioada de încercare gratuită pentru serviciul Genius: acum a fost extinsă la 7 comenzi ce se pot efectua într-un interval de 3 luni. Până acum era doar o lună de testare.

Calculul lor este simplu: din 7 comenzi practic recuperezi costul Genius pe un an. Așa că vi le oferă gratis cu această ocazie ca să vedeți cât de rapid ați putea recupera acest cost și apoi să treceți pe profit cu un an întreg de Genius.

Este un moment bun să încercați serviciul, găsiți aici detalii și abonare. Calculul meu este altul. Dacă vă abonați acum, cele 3 luni se vor încheia la final de decembrie. Practic puteți profita de Genius gratuit în perioada dinaintea sărbătorilor, când sigur găsiți mai multe de comandat și e bine să aveți beneficiile Genius. Dacă vă place serviciul, se va activa automat abonamentul după cele 3 luni sau 7 comenzi. Dacă nu vă place, îl puteți dezactiva înainte de a intra în perioada cu plată.

Un abonament de un an costă 99 lei.

Vă pot spune din experiența personală că-și merită banii cu vârf și îndesat. În mod neașteptat, cel mai mare beneficiu pentru mine a devenit livrarea gratuită la easybox-uri pentru o mulțime de comercianți din marketplace-ul eMAG. Am comandat în ultimele luni din marketplace de 3 ori mai mult decât în toți anii anteriori. Numai în ultima lună, numărând în cont, 4 din 11 comenzi au fost către marketplace.

Zilele trecute, de exemplu, tata a vrut o curea de ceas. eMAG nu vinde curele, dar am găsit multe în marketplace. Am comandat una cu livrare gratuită la easybox-ul din cartier. S-a dus chiar tata să o ridice, i-am zis prin telefonul codul de introdus în aparat. În altă zi a vrut un suport auto de telefon (sunt aproape de a-l învăța cu Waze) și cel mai bun preț era tot din marketplace.

Apoi, când naști pe neașteptate, trebuie să comanzi rapid tot felul de lucruri pe care încă nu le luasem. Majoritatea au venit tot din marketplace, tot felul de gadgeturi . La un moment dat am avut două colete diferite de ridicat din același easybox, ambele comenzi sub 100 de lei, trimise acolo gratuit pentru că așa este în Genius.

Am testat o singură dată și livrarea în aceeași zi. Dacă dai comanda până în ora 12:30, eMAG Genius ți-o livrează gratuit în aceeași zi. Curierul a sosit la ușă pe la ora 18.

Începând de lunea trecută, de altfel, cred că ne vom vedea mai des cu curierii decât cu prietenii. Scutece, creme, șervețele, lapte și altele necesare zi de zi în această perioadă vor deveni achizițiile noastre cele mai frecvente. Prima comandă dată după ce a venit Alice acasă a fost de cădiță pliabilă, bureți de bucătărie, mănuși de bebeluși, Domestos, Pronto, spirt. Un mix bun, cum se zice.

Așa că Genius este mai versatil de fapt decât avantajul pentru care este cel mai cunoscut, adică livrări gratuite nelimitate prin curier pentru comenzi de peste 100 de lei. Cei care încearcă Genius acum mai au niște avantaje: trei vouchere de reducere 10% pentru categoriile casă și grădină, fashion și necesare zi de zi.

Genius este disponibil în 42 de orașe, toate reședințele de județ, dar și alte 353 de localități. Dacă sună interesant, găsiți aici detaliile și pagina de abonare.

Articolul eMAG extinde perioada de testare Genius la 3 luni și acoperă toate reședințele de județ și alte 353 de localități a apărut pe nwradu blog.

Original article: eMAG extinde perioada de testare Genius la 3 luni și acoperă toate reședințele de județ și alte 353 de localități.