evoMAG poate livra în easybox la nivel național

Uite că rețeaua de dulapuri easybox nu-i doar pentru eMAG. Astăzi evoMAG a anunțat că face livrări în cele 1.800 de easybox-uri disponibile la nivel național. Deja sunt 1.800, s-a dezvoltat rapid rețeaua. Livrarea în easybox costă 9 lei la evoMAG. Comunicatul spune următoarele: ridicare de la lockerele easybox, dintr-unul dintre punctele de ridicare din București, Ilfov, Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Iași,  Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, […] Articolul evoMAG poate livra în easybox la nivel național a apărut pe nwradu blog.

evoMAG poate livra în easybox la nivel național

Uite că rețeaua de dulapuri easybox nu-i doar pentru eMAG. Astăzi evoMAG a anunțat că face livrări în cele 1.800 de easybox-uri disponibile la nivel național. Deja sunt 1.800, s-a dezvoltat rapid rețeaua.

Livrarea în easybox costă 9 lei la evoMAG.

Comunicatul spune următoarele:

ridicare de la lockerele easybox, dintr-unul dintre punctele de ridicare din București, Ilfov, Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Iași,  Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui și Vrancea. Disponibilitatea serviciului easybox este marcată în pagina produselor eligibile și la finalizarea comenzii, în secțiunea „Livrare”, iar costul de livrare pentru toate comenzile cu ridicare de la easybox este de 9 lei TVA inclusă, indiferent de modalitatea de plată aleasă

Bravo evoMAG, s-au mișcat rapid. Cred că momentan doar eMAG, Fashion Days si evoMAG livrează în easybox-uri.

Mai există niște dulapuri montate de DPD Curier, dar sunt puține. Pur și simplu Sameday și eMAG s-au mișcat mai repede, au împânzit țara cu ale lor și asta e situația.

Mai ciudat este că am impresia că dulapurile easybox sunt mai mereu pline. Mi s-a întâmplat de câteva ori, dând comenzi pe eMAG, să mi se spună că unul sau două dulapuri easybox din zona mea sunt indisponibile pentru acea comandă. Nu comandam ceva voluminos și nici nu cred că dulapul era defect, ci mai degrabă plin cu comenzile altora. Noroc că am trei în zonă, la distanță oarecum egală de mine, dar e clar că Genius și tot mai mulți vânzâtori din marketplace ce livrează gratuit în easybox le solicită foarte mult.

Este o hartă a României pe site-ul easybox. Iată situația din București și din România:

Articolul evoMAG poate livra în easybox la nivel național a apărut pe nwradu blog.

Original article: evoMAG poate livra în easybox la nivel național.