Fauritori de Bucurie

As putea sa incep in multe feluri, dar experienta de ani de zile in vorbitul in online m-a invatat ca cel mai important e sa incepi/continui/inchei cu adevarul.     Asa ca here it goes: de-a lungul anilor m-au contactat multe clinici. De tot felul, dar in topica de azi o sa ne referim doar […]

Fauritori de Bucurie

As putea sa incep in multe feluri, dar experienta de ani de zile in vorbitul in online m-a invatat ca cel mai important e sa incepi/continui/inchei cu adevarul.

 

Processed with VSCO with v6 preset

 

Asa ca here it goes: de-a lungul anilor m-au contactat multe clinici. De tot felul, dar in topica de azi o sa ne referim doar la cele dentare. Inainte de orice colaborare pentru mine este important sa testez produsul sau serviciile despre care urmeaza sa vorbesc. Am fost sa vad unele dintre cele mai mari clinici din Romania. Am vorbit cu cei mai buni medici, am fost atenta la detaliile de client service si de practica medicala. Nu contest profesionalismul nimanui, insa dintre toate, eu m-am oprit la Trident de ceva timp si cred ca la ei voi ramane… pana imi vor cadea dintii de batranete… oh wait, pot sa-mi pun proteze, tot la ei. #haha

 

Processed with VSCO with  preset

Processed with VSCO with v6 preset

Processed with VSCO with v6 preset

 

La prima mea vizita la ei am mers fara niciun fel de asteptare, dorind totusi sa-i fac pe plac Ralucai, pentru ca avea o energie buna.  Am plecat de acolo convinsa ca e bine, ca mi-am gasit locul unde teroarea mea de medici nu-si are locul.

 

Processed with VSCO with v6 preset

Processed with VSCO with v6 preset

 

Ce mi-a placut teribil la Trident? Desigur, pe langa faptul ca este o clinica noua, utilata cu top medical gadgets, au in parcarea subterana pana si statie de incarcare electrica pentru masini si un loft la ultimul etaj, unde oricine e top client poate sa se relaxeze in timp ce asteapta intre procedurile medicale. Pe langa toate astea, mai au grija si zambetele oamenilor de la receptie, cei cu care ai contact prima oara si care iti seteaza tot vibe-ul bun. Iar faptul ca cei trei fondatori – Dr. Florin Lăzărescu (medic stomatolog coordonator), Dr. Cosmin Ulman (medic stomatolog coordonator) si Dr. Andrei Iacob (medic specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala) – sunt unii dintre cei mai buni experti in stomatologie din Europa, cred ca nu mai lasa niciun dubiu ca vorbim de o clinica de excelenta.

 

Processed with VSCO with v6 preset

 

Eh, PE LANGA DESIGUR toate aceste detalii, Trident ramane TOP Dental Clinic for me pentru umanitatea, caldura si respectul cu care au grija de clientii lor (da, i-am urmarit cum se comporta cu toata lumea, nu doar cu mine).

 

#fauritoridebucurie