In 2019, Colagenul e Mai Important Decat Crema de Fata

Din punctul meu de vedere există două tipuri de femei. Cele care se trezesc dimineața și încearcă să își dea seama dacă încă sunt întregi la minte și cele care se trezesc dimineața, fug la oglindă și verifică dacă le-a apărut vreun rid nou sau încă vreun fir de păr alb. Deși fac parte din […]

In 2019, Colagenul e Mai Important Decat Crema de Fata

Din punctul meu de vedere există două tipuri de femei. Cele care se trezesc dimineața și încearcă să își dea seama dacă încă sunt întregi la minte și cele care se trezesc dimineața, fug la oglindă și verifică dacă le-a apărut vreun rid nou sau încă vreun fir de păr alb. Deși fac parte din prima categorie, adică eu consider că sinapsele sunt mult mai importante decât tenul, încerc și eu, pe cât se poate, să am grijă de aspectul fizic cu care am fost înzestrată de natură, in ciuda faptului că visul meu e să ajung o babă, stăpână peste un conac sau castel – nu contează, măcar 700 de metri pătrați utili să fie. Totusi, sanatatea si elasticitatea tenului, a unghiilor si a parului, cateodata te ajuta sa ajungi fix la castelul ala de-l visezi.

Unde mai pui ca daca vrei sa ajungi pana la castel tre’ sa ai grija si de sanatate, cum ar fi oasele si incheieturile, articulatiile si alte tone de situatiuni. In definitiv, corpul nostru e prima casa de care trebuie sa avem grija, nu? Ca eu asa am auzit si inclin sa cred ca e adevarat.

Știți deja despre mine că sunt o mare amatoare și utilizatoare de aproape orice substanță naturistă, dar, între noi fie vorba, și chimia are rolul ei. Cu gândul acesta în minte si tone de incercari de tot felul de vitamine, substante si adjuvante, am dat peste pastilele sau picaturile de la BioSil. Eh aici situatia a devenit interesanta. Citind pe diagonala in prima faza am crezut ca e colagen. Colagen, care pentru mine e viata si pe care il consum frecvent de vreo cativa ani incoace. Dar fiti atente ca viitoarul e aici, adica BioSil nu contine colagen. Aici fac o paranteza si va spun ca sunt sute de pareri, unele care spun ca aceste suplimente sunt asimilate de corp in procent mic, alte pareri sunt ca nu sunt asimilate deloc. O harababura de nu mai stii ce sa crezi. Noah, treaba inovativa si cred eu unica in Romania este ca BioSil nu este colagen, ci contine substanțe care se adaptează la propriul tău ADN și îți stimulează organismul să producă propriul colagen.

BioSil, fie că îl administrezi sub formă de pilule sau sub formă de picături, nu are ca efect doar diminuarea ridurilor și creșterea elasticității pielii. Printre efectele care mi-au rămas mie în minte si care am vazut ca functioneaza la mine sunt faptul că unghiile nu se mai exfoliază și rup atât de ușor, iar diametrul firului de păr crește cu 12,8% (cea ce pentru o blonda cu parul ars ca mine e mana cereasca, caci nu mai imi creste si se tot rupe din cretacic). Nu vă imaginați acum că vom ajunge toate să arătăm ca nepoatele Tinei Turner, dar, totuși diferențele vor fi vizibile. Confirm! Si va confirma asta o femeie care a incercat tone de suplimente in ultimii ani.

 

Acestea fiind spuse, vă doresc o producție de colagen proprie cât mai avantajoasă pentru nevoile voastre. Eu mă duc să-mi iau si ginseng-ul ca să-mi aduc aminte ce treabă aveam de făcut! BioSil-ul il iau first thing, de asta nu uit, ca functioneaza.

Si da, il gasiti peste tot, if not -> Biosil.ro.

 

 

Ne mai auzim pe subiect in social media. Nu de alta, dar cand gasesti un produs care functioneaza e pacat sa nu impartasesti vestea. Cel putin asa am auzit ca tre’ sa faca un influencer caruia ii pasa de comunitatea sa.

 

Pusi Musi, Morodan