Mâine dimineață începe Samsung Black

În linie cu Black Friday-ul internațional, Samsung lansează mâine dimineață promoțiile Samsung Black pe samsung.com/ro. Țin până duminică inclusiv. Am lista de produse ce vor fi reduse, dar nu și prețurile lor din promoție. Pe acestea le vom vedea mâine. Eu voi fi acolo pentru că în lista de reduceri este și ceasul Samsung Watch4 Classic. Acum două săptămâni îmi exprimam regretul că au la reducere doar Watch4 “și atât”, nu varianta Classic, care are acel bezel ceva mai masiv și îi dă ceasului un aspect ceva mai masculin, mai anti-jucărie. […] Articolul Mâine dimineață începe Samsung Black a apărut pe nwradu blog.

Mâine dimineață începe Samsung Black

În linie cu Black Friday-ul internațional, Samsung lansează mâine dimineață promoțiile Samsung Black pe samsung.com/ro. Țin până duminică inclusiv.

Am lista de produse ce vor fi reduse, dar nu și prețurile lor din promoție. Pe acestea le vom vedea mâine.

Eu voi fi acolo pentru că în lista de reduceri este și ceasul Samsung Watch4 Classic. Acum două săptămâni îmi exprimam regretul că au la reducere doar Watch4 “și atât”, nu varianta Classic, care are acel bezel ceva mai masiv și îi dă ceasului un aspect ceva mai masculin, mai anti-jucărie.

Vor fi la reducere toate variantele de Classic, 42 și 46 mm, cu sau fără LTE, negru sau argintiu. Sunt curios la ce preț va apărea cel negru, care mi se pare cel mai mișto împerecheat cu o curea roșie.

Vor avea la reducere și Samsung S20 FE de 128 GB, toate culorile. Un telefon bun, probabil un best buy în această perioadă, având în vedere că este un S20 ceva mai ieftin. Va fi la reducere și Z Flip3 5G de 128 și de 256 GB, plus huse siliconice oficiale pentru acesta.

Din tablete, doar Tab S7 FE de 12,4″ va avea preț redus. Are rezoluție 2.560 x 1.600 px, stylus în pachet, 4+64 GB memorie și microSD, conectivitate USB 3.2 Gen 1. Este un model cu preț redus pentru cei ce vor o tabletă de mari dimensiuni, poate ca entry-point în activități legate de grafică și design.

Sunt și multe electronice și electrocasnice în ofertă, desigur. Au preț redus televizoarele lansate în acest an din gama Neo QLED, inclusiv un model 50QN90A, care are ecran de 50 de inci. Nici prea mare, nici prea mic.

Sunt reduceri la multe alte televizoare din gama 4K clasică, dar și la modelele lor speciale The Sero, The Serif, The Frame și The Terrace, că poate vreți un televizor pentru curte, cum se face uzual într-o curte; este un model de 2000 nits și carcasă IP55, gândit pentru a sta afară în orice anotimp. Toate sunt modele speciale, de fapt. The Sero are ecran rotativ, se mută singur din portrait în landscape și poate fi bine plasat într-un spațiu de prezentare, sediu de firmă, casă de iubitor de TikTok șamd. The Frame dublează și ca tablou, vine cu tot felul de imagini cu opere de artă în memorie și poate fi instalat pe perete în mod no-gap, plus că există diverse rame suplimentare pentru a fi și bine disimulat.

Și cele 8K intră în promoție, atât modelul QN800A cât și cel QN900A, ambele de 65 inci.

În materie de electrocasnice, Air Dresser-ul va fi redus la preț. Mi-ar plăcea așa ceva. Este un dulap de mici dimensiuni, gândit pentru câteva haine, pe care le igienizează cu abur de temperatură înaltă pentru a elimina bacterii și mirosuri și pentru a împrospăta țesătura. Cândva la o casă cu dressing…

Mai găsiți hote, plite cu inducție, cuptoare incorporabile, toate tipurile de frigidere, inclusiv cele Bespoke și cele French Door, dar și modele uzuale de cuptoare cu microunde și aspiratoare. Dacă vreți doar Samsung în casă, acum poate fi un moment bun pentru asta.

Articolul Mâine dimineață începe Samsung Black a apărut pe nwradu blog.

Original article: Mâine dimineață începe Samsung Black.