My body is ready!

Așa a zis un prieten la vestea că începe doza 3 de vaccinare pentru cine își dorește. Așa zic și eu. Mă simt pregătit! Regula este: să ai mai mult de 6 luni de la administrarea dozei 2 a vaccinului. Eu m-am vaccinat pe 5 aprilie. Devin deci eligibil pe 6 octombrie și atunci probabil voi merge la centrul de vaccinare din cartier și voi face acest booster. Din ce înțeleg, nu trebuie vreo programare în platformă, ci te poți duce direct la un centru de vaccinare (hartă aici). România are […] Articolul My body is ready! a apărut pe nwradu blog.

My body is ready!

Așa a zis un prieten la vestea că începe doza 3 de vaccinare pentru cine își dorește. Așa zic și eu. Mă simt pregătit!

Regula este: să ai mai mult de 6 luni de la administrarea dozei 2 a vaccinului. Eu m-am vaccinat pe 5 aprilie. Devin deci eligibil pe 6 octombrie și atunci probabil voi merge la centrul de vaccinare din cartier și voi face acest booster.

Din ce înțeleg, nu trebuie vreo programare în platformă, ci te poți duce direct la un centru de vaccinare (hartă aici). România are destule vaccinuri și puțini vaccinați. Mă aștept ca și mai puțini să își dorească boosterul dintre cei deja vaccinați, din diverse motive. Așa că probabil nu va fi înghesuială.

Vaccinarea se va face cu Moderna sau Pfizer. Sunt curios dacă poți alege ce vrei. M-ar tenta să las și niște ARN de la Moderna să-mi umble prin braț, că înțeleg că este foarte bun. Vedem-înțepăm!

Am început să cunosc tot mai multe persoane vaccinate care au făcut covid, inclusiv în grupa mea de vârstă. Iar prietenii părinților mei, despre care vă spuneam aici, n-au trecut cu bine prin boală. Vaccinați în februarie, covid acum, unul internat, altul la ATI, cel de la ATI a murit. Anticorpii ăia nu țin pe vecie. Cei care au făcut vaccinurile estimau 6-8 luni și se pare că aveau dreptate, după 6 luni eficiența este mai mică.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Articolul My body is ready! a apărut pe nwradu blog.

Original article: My body is ready!.