Otter are ofertele bune la încălțăminte de Black Friday

Ca și în anii anteriori, pentru încălțăminte veți găsi oferte foarte bune de Black Friday pe otter.ro și în magazinele fizice ALDO, Tezyo și Salamander de prin centrele comerciale. Reducerile au loc în perioada 12-14 noiembrie și încep sub sloganul #doarceconteaza. Ți-a distrus câinele sau înghețata pantofii? Nu-i nimic, acum îi poți înlocui cu un cost mic. Uitați niște ghete Geox din piele întoarsă, albastru închis. Vor costa 229 lei la reducere, față de 509 lei preț normal. Par simple, suficient de elegante, confortabile. Ghetele maro Skechers de mai jos vor […] Articolul Otter are ofertele bune la încălțăminte de Black Friday a apărut pe nwradu blog.

Otter are ofertele bune la încălțăminte de Black Friday

Ca și în anii anteriori, pentru încălțăminte veți găsi oferte foarte bune de Black Friday pe otter.ro și în magazinele fizice ALDO, Tezyo și Salamander de prin centrele comerciale. Reducerile au loc în perioada 12-14 noiembrie și încep sub sloganul #doarceconteaza. Ți-a distrus câinele sau înghețata pantofii? Nu-i nimic, acum îi poți înlocui cu un cost mic.

Uitați niște ghete Geox din piele întoarsă, albastru închis. Vor costa 229 lei la reducere, față de 509 lei preț normal. Par simple, suficient de elegante, confortabile.

Ghetele maro Skechers de mai jos vor costa 219 lei. Cele Otter din piele întoarsă, ușor de încălțat pentru că nu au șiret, vor fi 159 lei. Ghetele colorate Skechers i-au plăcut Matildei; la 139 de lei, pare super-ofertă.

 

Magazinele din grupul Otter vând câteva zeci de mărci de pantofi, inclusiv Clarks, Skechers, Nike, Otter, Ugg, Salamander, Boss, Epica, Armani Exchange, Aldo și altele. Probabil majoritatea modelelor sunt pentru femei, dar au și sute de produse pentru bărbați. Găsiți o listă mai mare de best deals aici.

 

Eu o să aștept reducerile pentru ceva de la Skechers. Skechers este unul dintre brandurile mele preferate, tot ce-am avut de la ei a avut talpă foarte confortabilă, pentru mers de distanță fără să te doară picioarele. Mă gândesc să încerc și ghetele lor. Toate ghetele mele de iarnă sunt voluminoase, bocanci mari, și în ultimii ani am ajuns la concluzia că nu prea mai sunt utili în iarna tipică din București. Ninge puțin, n-am mai mers de mult prin troiene adevărate, majoritatea drumurilor  le fac oricum cu metroul sau mașina. Anul trecut mi-au luat ghetele masive doar la munte… și nici acolo n-am avut nevoie de fapt de ele.

Mă uit însă după niște pantofi sport mai lejeri de vară, cu material prin care să respire foarte ușor piciorul. Vara aceasta am făcut o boacănă. Am vopsit balconul și ce m-am gândit eu? Ia să mă încalț cu pantofi cu botul un pic mai tare, nu cu papuci de casă, ca să nu-mi cadă ceva pe picior sau să nu mă lovesc în ceva (sunt predispus la astfel de pățanii).

Și nu mi-a căzut ceva greu pe picior… dar mi-a căzut vopsea albă, inclusiv 2 picături de vopsea pe bază de ulei sau email sau ce-o fi fost. N-am reușit să le scot nici cu diluant și frecat. Îi declar daună totală, până la urmă, deși i-am cumpărat acum un an și chiar îmi plăceau mult. Așa că acum caut o reducere bună la unii care să-i înlocuiască.

Articolul Otter are ofertele bune la încălțăminte de Black Friday a apărut pe nwradu blog.

Original article: Otter are ofertele bune la încălțăminte de Black Friday.