[P] BLACK FRIDAY Incredibil la Vodafone

Toată lumea știe că mie îmi place să cumpăr. Lucruri. Orice. Am această aplecare nativă spre a arunca cu banii atât în folosul meu, cât și al celor din jurul meu. Plec să-mi iau o gogoașă și mă întorc cu o garsonieră mică în poșetă, doar pentru că mi-au plăcut foarte mult ferestrele acesteia. Asta […]

[P] BLACK FRIDAY Incredibil la Vodafone

Toată lumea știe că mie îmi place să cumpăr. Lucruri. Orice. Am această aplecare nativă spre a arunca cu banii atât în folosul meu, cât și al celor din jurul meu. Plec să-mi iau o gogoașă și mă întorc cu o garsonieră mică în poșetă, doar pentru că mi-au plăcut foarte mult ferestrele acesteia. Asta sunt eu, posesoare unui card foarte busy.  Toată lumea știe, de asemenea, că îmi place să negociez până în pânzele albe. Sau până albește vânzătorul, depinde de situatie. 

 

Imaginați-vă ușurarea pe care o resimt de Black Friday când nu mai trebuie să negociez cu orele, pentru că prețurile sunt micșorate mai mult decât oricând. Anul acesta, la Vodafone, reducerile vă vor duce în pragul paroxismului. Vorbim despre un paroxism pozitiv, evident. La Vodafone, reducerile vor incepe pe 14 noiembrie, dar vor atinge apogeul vineri, pe 15 noiembrie când, practic, va veni apocalipsa prețurilor! 

 

Nu știu dacă m-am făcut clară, dar, dacă plănuiți să vă cumpărați un telefon sau alte servicii de telefonie mobilă, vineri este momentul. Singurul lucru pe care trebuie să îl faceți ca să prindeți oferta cea mai bună pentru voi e să stați cu ochii pe vodafone.ro – ideal ar fi sa va inregistrati cu adresa de email ca sa primiti notificari cand incepe situatia – si pe pagina mea de Facebook. Urmăriți-mă peste tot. Aici, pe blog, pe Insta, pe Facebook. Peste tot! Snapchat și TikTok n-am și nici n-o să-mi pun chiar dacă memoria telefonului pe care mi-l voi lua eu de la Vodafone o să-mi permită să mi le instalez de un catralion de ori.

 

Nu am voie să vă spun ce prețuri vă pregătesc cei de la Vodafone, dar trebuie să recunosc cu mâna pe inimă, că sunt incredibile. Black Friday ce ați trăit voi până acum e mic copil pe lângă ceea ce urmează. Dupa cum stiti, Vodafone & UPC sunt de acum impreuna. Astfel, sa va asteptati si la oferte de servicii de televiziune si internet fix cu ocazia acestui Black Friday Incredibil. Urmăriți-mă și cumpărați, atât vă mai spun!

 

Vă pup pe portofel. Simbolic, evident. ???? 

#BlackFridayIncredibil #Vodafone #BlackFridayVodafone