(P) Contesele antreprenoare se răcoresc cu Mentol

Nu mai e deja nicio noutate pentru nimeni că sunt exclusiv fană a device-ului glo™. Îl vedeți mereu la mine în Stories când debitez pe teme de mare-anvergură sau atunci când organizez și reorganizez Contesăria, nu-mi lipseste niciodată în puținul timp pe care reușesc să mi-l dedic mie și sunt mereu pe punctul de a […]

(P) Contesele antreprenoare se răcoresc cu Mentol

Nu mai e deja nicio noutate pentru nimeni că sunt exclusiv fană a device-ului glo™. Îl vedeți mereu la mine în Stories când debitez pe teme de mare-anvergură sau atunci când organizez și reorganizez Contesăria, nu-mi lipseste niciodată în puținul timp pe care reușesc să mi-l dedic mie și sunt mereu pe punctul de a face un atac de panica dacă mi se întâmplă să nu găsesc aromele mele preferate la alimentara din colț. Mă rog, nu chiar atac de panică, dar cum sunt o sedentară redutabilă – mai nou m-am apucat de yoga, nu dați cu pietre totuși – e un chin când tre’ să mă duc până la altă alimentară.

 

Produsele care încălzesc tutunul, căci în această categorie se încadrează și cel de-al  doilea gadget care nu-mi lipsește niciodată, dupa smartphone, sunt varianta pe care am ales-o și eu, și multi dintre prietenii mei care-și doresc să se bucure în continuare de răcoritorul mentol. Una din aromele preferate ale verii va fi în continuare disponibilă doar pentru produsele alternative de tutun, întrucât țigările mentolate și cele cu capsule vor dispărea de pe piață in perioada urmatoare, ca urmare a transpunerii în legislația românească a prevederilor Directivei europene privind produsele din tutun. Legea-i lege, nu-i tocmeala, așa că nu ne ramane decât să ne adaptam. ☺

 

Eu nu știu cum sunteți fiecare dintre voi, dar știu mulți oameni care alternează parfumurile pe care le poartă cu starea de spirit pe care o au în fiecare zi; ei bine, eu ador să alternez culorile device-urilor glo™ si cele 7 noi arome diferite, cu mood-ul meu zilnic. Sunt o iubitoare de compleuri in nuante uni, așa că de-acum viața mea va fi mult mai împlinită pentru că voi avea și device-ul asortat la ținută.

glo-hyper 

Aleg glo™ hyper alb, când mă simt angelică și mă îmbrac all white – mai rar, drept e –, pe cel portocaliu, care mi se pare foaaarte senzual sau pe cel antracit – mereu sofisticat, însă preferatul meu rămâne device-ul albastru (pe asta îl folosesc evident căci, Contesa Digitala fiind, n-am sânge albastru, dar am device albastru și în epoca în care trăim schema asta mi se pare chiar cool).

 

Să știți că acesta nu este un articol postat să vă convingă de nimic, ci este un articol informativ și – bașca – încă un articol în care eu, o renumita egolatră, vorbesc despre una dintre marile mele chestii nelipsite din poșetă: noul device glo™ hyper și splendidele lui arome. Da, nelipsit, nu exagerez cu nimic, oricine ma cunoaște poate confirma asta. Contesa poartă poșeta și poșeta poartă device-urile.

 

Și ca sa nu vă răpesc timpul cu vanități  de duzină, vă mai spun doar că informaţii amănunțite despre opţiunile pe care le aveți puteti găsi aici. Să ne bucurăm de vară și de toate momentele ei surprinzătoare!