Submarine Burger va intra în România

Submarine Burger intră în România, zice Profit.ro. Foarte bine! Lanțul a pornit din Croația. Ei fac parte din noua modă de burgeri pregătiți la comandă, cu ingrediente mereu proaspete, o tendință apărută în lume cred eu ca reacție împotriva McDonald’s, care folosește prea multe ingrediente congelate și pregătite în centre de producție. Un fel de fast-service, în loc de fast-food. La un moment dat oamenii au zis “băi, dar ce-ar fi să-mi modele unul chifteaua în bucătăria restaurantului, pe loc, nu doar să vină congelată de undeva”. Sau “ce-ar fi să […] Articolul Submarine Burger va intra în România a apărut pe nwradu blog.

Submarine Burger va intra în România

Submarine Burger intră în România, zice Profit.ro. Foarte bine!

Lanțul a pornit din Croația. Ei fac parte din noua modă de burgeri pregătiți la comandă, cu ingrediente mereu proaspete, o tendință apărută în lume cred eu ca reacție împotriva McDonald’s, care folosește prea multe ingrediente congelate și pregătite în centre de producție. Un fel de fast-service, în loc de fast-food.

La un moment dat oamenii au zis “băi, dar ce-ar fi să-mi modele unul chifteaua în bucătăria restaurantului, pe loc, nu doar să vină congelată de undeva”. Sau “ce-ar fi să fie tăiați și prăjiți pe loc cartofii prăjiți, nu blanșați, congelați și finalizați în restaurant?”. Și niște antreprenori au zis cam același lucru și astfel au apărut mai multe lanțuri noi de burgeri.

Dacă mă întrebați pe mine, cel mai bun exemplu este Five Guys Burgers & Fries. Am mâncat de vreo 8 ori la ei până acum și mâncarea a fost mereu excelentă. Și inclusiv McDonald’s se adaptează la asta. De câțiva ani testează prin diverse țări niște concepte “gourmet” cu pregătire integrală pe loc, în restaurant.

Submarine Burger este un alt exemplu. Am auzit anterior de ei, n-am mâncat niciodată. Fotografiile arată foarte bine, dar fotografiile profesioniste cu burgeri mereu arată bine.

Observați și cartofii. Prăjiți cu coajă, tăiați mai rough, să pară la cuțit, nu la mașină.

Restaurantele arată și ele modern, un Stradale mai jucăuș, cum e moda acum.

Aștept cu poftă să-i încerc. Aș vrea să remarc că poate nu-i cel mai bun moment de intrat în piața HoReCa românească, cu un val 4 în plină creștere, dar… treaba lor. Pe livrări prin Glovo/Bolt/Tazz/Foodpanda se vor lupta cu o mie de alte burgerii mici.

Articolul Submarine Burger va intra în România a apărut pe nwradu blog.

Original article: Submarine Burger va intra în România.