Tombolă: dau un voucher eMAG de 1.000 de lei (ca de obicei de BF)

De Black Friday, tradiția pe acest blog este legată de un articol mare cu toate informațiile posibile și cele mai bune oferte, publicitate (este cea mai bună săptămână a anului, nu vă pot minți), dar și o tombolă. Tradiția va fi respectată și anul acesta! Nici pentru 2021 nu am cumpărat vreun produs spectaculos pe care să-l dau cadou pentru că nu aveam timp să-l utilizez, așa că premiul este și acum un voucher eMAG în valoare de 1.000 de lei, cu care câștigătorul poate face ce vrea. Va primi pe […] Articolul Tombolă: dau un voucher eMAG de 1.000 de lei (ca de obicei de BF) a apărut pe nwradu blog.

Tombolă: dau un voucher eMAG de 1.000 de lei (ca de obicei de BF)

De Black Friday, tradiția pe acest blog este legată de un articol mare cu toate informațiile posibile și cele mai bune oferte, publicitate (este cea mai bună săptămână a anului, nu vă pot minți), dar și o tombolă. Tradiția va fi respectată și anul acesta!

Nici pentru 2021 nu am cumpărat vreun produs spectaculos pe care să-l dau cadou pentru că nu aveam timp să-l utilizez, așa că premiul este și acum un voucher eMAG în valoare de 1.000 de lei, cu care câștigătorul poate face ce vrea. Va primi pe email codul voucherului. Câștigătorul îl va putea folosi imediat ce i-l trimit, poate pentru ofertele de Black Friday din weekend sau cele de Crăciun sau oricând până expiră.

Cum se participă la tombolă

Ca de obicei, scopul meu este să atrag trafic pe articolul meu despre Black Friday. Ca în toți anii anteriori, concursul este deci următorul:

  1. dați un share articolului meu despre Black Friday. Puteți apăsa aici pentru asta, că linkul ca deschide direct interfața Facebook de share, și scrieți acolo un mesaj de genul “iată oferte bune de Black Friday și lista magazinelor cu reduceri” sau ceva de genul acesta. Share-ul trebuie să fie Public, desigur, ca să-l pot vedea și eu și alții.
  2. lăsați un comentariu aici (în acest articol, nu în celălalt) cu link către share-ul respectiv, ca înscriere în concurs. Cum ziceam, dacă nu-l faceți public, eu nu-l pot vedea și deci nu validez înscrierea.

Comentați cu un email valid. Asta este foarte important! Probabil că sâmbătă trag la sorți câștigătorul și îi trimit pe email codul voucherului, așa că folosiți un email real. Când cumperi un voucher cadou eMAG, introduci direct emailul destinatarului, așa că trebuie să fie un email valid, altfel se pierde voucherul.

Și mai important: comentariile voastre probabil vor intra întâi în moderare. Nu-i bai! Periodic vin eu pe blog și le aprob pe toate cele care respectă regulile. Nu intrați în panică dacă nu-l vedeți imediat pe blog sau după câteva ore (fetița adoarme greu în perioada asta, uneori am de cântat și legănat câte 2 ore) pentru că toate comentariile valide vor fi luate în considerare pentru tragerea la sorți.

Concursul se închide vineri seara.

Dacă ați terminat cu concursul, iată niște linkuri interesante în caz că acum ați ajuns aici prima oară:

 

 

Articolul Tombolă: dau un voucher eMAG de 1.000 de lei (ca de obicei de BF) a apărut pe nwradu blog.

Original article: Tombolă: dau un voucher eMAG de 1.000 de lei (ca de obicei de BF).