Trailerul Uncharted arată promițător și poate fi un Indiana Jones modern

Seria de jocuri Uncharted este excelentă, sper că ați avut ocazia să o jucați pe PlayStation. Uncharted 4 va fi lansat în 2022 și pe PC, probabil în jurul datei lansării filmului, dacă totul merge bine. Trailerul filmului, lansat astăzi, mi-a lăsat o impresie bună. Tom Holland este plăcut. Acțiunea pare spectaculoasă, filmul este filmat și în diverse locuri arătoase de pe glob. Dacă merge bine, ar putea fi următoarea serie Indiana Jones, că subiectul este destul de asemănător: căutarea unor comori vechi, cu descifrat indicii și hărți vechi, luptat cu […] Articolul Trailerul Uncharted arată promițător și poate fi un Indiana Jones modern a apărut pe nwradu blog.

Trailerul Uncharted arată promițător și poate fi un Indiana Jones modern

Seria de jocuri Uncharted este excelentă, sper că ați avut ocazia să o jucați pe PlayStation. Uncharted 4 va fi lansat în 2022 și pe PC, probabil în jurul datei lansării filmului, dacă totul merge bine.

Trailerul filmului, lansat astăzi, mi-a lăsat o impresie bună. Tom Holland este plăcut. Acțiunea pare spectaculoasă, filmul este filmat și în diverse locuri arătoase de pe glob. Dacă merge bine, ar putea fi următoarea serie Indiana Jones, că subiectul este destul de asemănător: căutarea unor comori vechi, cu descifrat indicii și hărți vechi, luptat cu ceva inamici ce vor ei comoara și scene spectaculoase.

Marky Mark primește rolul Sully, ajutorul personajului principal Nathan Drake. Chloe Frazer este jucată de Sophia Ali. Ar trebui să fie în cinematografe pe 18 februarie.

Să o mai zic odată. Sper să aibă succes filmul pentru că vreau o serie nouă stil Indiana Jones și cu actori mai energici.

Articolul Trailerul Uncharted arată promițător și poate fi un Indiana Jones modern a apărut pe nwradu blog.

Original article: Trailerul Uncharted arată promițător și poate fi un Indiana Jones modern.