Verstappen poate fi campion de mâine în diverse combinații matematice

Intrăm în linie dreaptă pentru campionatul de Formula 1. Mâine seară este penultima cursă, în Arabia Saudită de la ora 19:30, iar pe 12 decembrie ultima cursă, în Abu Dhabi de la ora 15. Verstappen poate câștiga de mâine campionatul. Dacă el câștigă cu fastest lap și Hamilton iese pe 6 sau mai jos, are campionatul. Iată și alte variante mai jos: Personal cred că Verstappen va câștiga campionatul, dar poate nu în cursa de mâine, ca să fie suspans până la capăt. Hamilton are puține șanse, fiind condus cu 8 […] Articolul Verstappen poate fi campion de mâine în diverse combinații matematice a apărut pe nwradu blog.

Verstappen poate fi campion de mâine în diverse combinații matematice

Intrăm în linie dreaptă pentru campionatul de Formula 1. Mâine seară este penultima cursă, în Arabia Saudită de la ora 19:30, iar pe 12 decembrie ultima cursă, în Abu Dhabi de la ora 15.

Verstappen poate câștiga de mâine campionatul. Dacă el câștigă cu fastest lap și Hamilton iese pe 6 sau mai jos, are campionatul. Iată și alte variante mai jos:

Personal cred că Verstappen va câștiga campionatul, dar poate nu în cursa de mâine, ca să fie suspans până la capăt. Hamilton are puține șanse, fiind condus cu 8 puncte. Dacă Hamilton câștigă cursa și Verstappen abandonează fără puncte, tot păstrează șanse pentru ultima cursă.

sursa: Formula 1.

Articolul Verstappen poate fi campion de mâine în diverse combinații matematice a apărut pe nwradu blog.

Original article: Verstappen poate fi campion de mâine în diverse combinații matematice.