Vinuri bune: Byzantium cupaj și Fetească Neagră

Am băut vinurile acestea roșii Byzantium și sunt foarte bune. Sunt produse de crama The Iconic Estate din zona Dealu Mare. Am băut Byzantium Fetească Neagră 2019, sec, care a fost gustos și cu aftertaste foarte plăcut, dar după ce l-am lăsat să respire vreo 10 minute (turnat în pahar și lăsat așa). Și mai bun mi s-a părut însă Byzantium Rosso, care-i un cupaj de Fetească Neagră, Shiraz și Cabernet Franc. Acest vin este chiar excelent, mult mai complex în arome decât primul, dă bine la orice masă. Cred că […] Articolul Vinuri bune: Byzantium cupaj și Fetească Neagră a apărut pe nwradu blog.

Vinuri bune: Byzantium cupaj și Fetească Neagră

Am băut vinurile acestea roșii Byzantium și sunt foarte bune. Sunt produse de crama The Iconic Estate din zona Dealu Mare.

Am băut Byzantium Fetească Neagră 2019, sec, care a fost gustos și cu aftertaste foarte plăcut, dar după ce l-am lăsat să respire vreo 10 minute (turnat în pahar și lăsat așa).

Și mai bun mi s-a părut însă Byzantium Rosso, care-i un cupaj de Fetească Neagră, Shiraz și Cabernet Franc. Acest vin este chiar excelent, mult mai complex în arome decât primul, dă bine la orice masă. Cred că mă voi întoarce după vreo două sticle, merg bine în această perioadă. Eu le-am băut alături de un gulaș picant făcut la slow cooker și de o friptură de vită.

 

Deci vinurile sunt bune. Pentru prețul lor, 29 de lei în Cora Sun Plaza, sunt chiar excelente și intră pe lista mea de recomandări de vinuri roșii sub 50 de lei.

Mai există și unul alb, care-i combinație de Sauvignon Blanc, Viognier și Chardonnay. Habar n-aveam că se crește și Viognier în România. Aveau și roze făcut din Shiraz.

Articolul Vinuri bune: Byzantium cupaj și Fetească Neagră a apărut pe nwradu blog.

Original article: Vinuri bune: Byzantium cupaj și Fetească Neagră.