Viviana Marza: Cand m-am apucat eu de paine, erau abia inceputurile “renașterii” painii cu maia in Romania. Sigur, bunicii nostri faceau tot cu maia, dar s-a cam pierdut mestesugul acela

Viviana Marza traieste in lumea brutariei si a mirosului de aluat copt de zece ani, de cand a descoperit painea cu maia, cu gust mai bun decat altele. Si mai sanatoasa. Framanta in continuare painea asa cum o faceau bunicile noastre pe vremuri, cu maia facuta de ele in casa, si spune ca este nevoie de un spirit de observatie bun, de rabdare si incredere in sine ca painea sa iasa gustoasa. “A...

Viviana Marza: Cand m-am apucat eu de paine, erau abia inceputurile “renașterii” painii cu maia in Romania. Sigur, bunicii nostri faceau tot cu maia, dar s-a cam pierdut mestesugul acela
Viviana Marza traieste in lumea brutariei si a mirosului de aluat copt de zece ani, de cand a descoperit painea cu maia, cu gust mai bun decat altele. Si mai sanatoasa. Framanta in continuare painea asa cum o faceau bunicile noastre pe vremuri, cu maia facuta de ele in casa, si spune ca este nevoie de un spirit de observatie bun, de rabdare si incredere in sine ca painea sa iasa gustoasa. “A...