Volkswagen ar urma să concedieze 30.000 de angajați

Volkswagen AG ia în considerarea reducerea a până la 30.000 de locuri de muncă pentru scăderea costurilor şi îmbunătăţirea competitivităţii, pe fondul concurenţei din partea Tesla, a anunţat miercuri publicaţia germană Handelsblatt, citând o prezentare făcută de directorul general Herbert Diess Consiliului de Supervizare, transmite Reuters. „Nu există niciun dubiu că trebuie să rezolvăm problema […] Articolul Volkswagen ar urma să concedieze 30.000 de angajați a apărut prima dată pe Ultimele stiri de astazi - Capitalul.ro.

Volkswagen ar urma să concedieze 30.000 de angajați

Volkswagen AG ia în considerarea reducerea a până la 30.000 de locuri de muncă pentru scăderea costurilor şi îmbunătăţirea competitivităţii, pe fondul concurenţei din partea Tesla, a anunţat miercuri publicaţia germană Handelsblatt, citând o prezentare făcută de directorul general Herbert Diess Consiliului de Supervizare, transmite Reuters. „Nu există niciun dubiu că trebuie să rezolvăm problema […]

Articolul Volkswagen ar urma să concedieze 30.000 de angajați a apărut prima dată pe Ultimele stiri de astazi - Capitalul.ro.